LAATU JA YMPÄRISTÖ

LAATU

Valmistamme tuotteemme pitkälle automatisoidussa, modernissa tehtaassamme tarkan sisäisen laadunvalvonnan alla. Olennaisena osana laadunvalvontaa ovat päivittäiset hitsausten koevedot kalibroiduilla tarkkuusmittalaitteilla. Lisäksi Emecalla on jatkuva laadunvalvontasopimus Eurofins Expert Services:n kanssa.

Asiakkaalle toimitetut tuotteet ja niihin käytettyjen osien materiaalit voidaan tarvittaessa jäljittää eräkohtaisen numeroinnin perusteella.

Hitsaustyöt teemme EN ISO 17660-1-standardin vaatimusten mukaisesti. Raaka-ainetoimittajamme ovat tarkkaan valittuja, ja tuotteet valmistamme korkealuokkaisista ainestodistuksellisista teräksistä. 

Emeca-tuotteet ovat todistetusti suomalaista huippulaatua!

YMPÄRISTÖ

Tuotekehityksessä tähtäämme uusien teknisten ratkaisujen löytämisen rinnalla luonnonvarojen, kuten energian ja raaka-aineiden, säästämiseen. Emme maalaa tuotteitamme emmekä käytä niissä ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Valmistuksessa ei synny ongelmajätettä, materiaalihukka on minimoitu ja mahdollisen hukan käytämme uudelleen. Kehittämämme Eco-Pack-pakkaus taas säästää merkittävästi pakkausmateriaalia.

Vuonna 2009 Emeca Oy:lle myönnettiin Inno Finland -kunniamaininta, jonka pääasiallisena kriteerinä oli juuri materiaali- ja energiatehokkuus.