YRITYS

EMECA OY

Olemme Suomen johtava paalutarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Päätuotteitamme ovat paalujatkokset ja kalliokärjet. Toimitamme niitä ja monia muita laadukkaita tuotteita kotimaan lisäksi useisiin maihin niin Euroopassa kuin kauempanakin.

Emecan vahvuuksia ovat laadukkaiden, kestävien ja monipuolisten tuotteiden lisäksi jatkuva ja aktiivinen tuotekehitys, moderni tuotantolaitos sekä viimeisen päälle osaava henkilökunta. Toimitusvarmuus ja tehokkuus ovat meille tärkeitä arvoja. Teemme mitä lupaamme – ja takuulla sovitussa ajassa! Aiomme tulevaisuudessakin olla edelläkävijä alallamme.

Johtavat betonipaalujen valmistajat luottavat Emecaan halutessaan laadukkaita paalutarvikkeita luotettavasti ja kilpailukykyisesti. Tuotteemme varmistavat turvallisen ja kustannustehokkaan työskentelyn läpi koko paalutusketjun.

Yhdysvalloissa toimiva Emeca/Spe USA vastaa tuotteidemme valmistuksesta Amerikan markkinoille. Muu vienti hoidetaan Köyliön tehtaalta.

Emeca Oy perustettiin vuonna 2001 Kari, Petri ja Sakari Koivusen toimesta. Omistus on myöhemmin siirtynyt Petri Koivuselle. Dun & Bradstreet Finland Oy on myöntänyt yrityksellemme korkeimman AAA-luottoluokituksen yhtäjaksoisesi vuosittain 2008 – 2020.