Emeca Oy
Hiljasentie 28 C
27710 Köyliö
P. 044 3006 783
etunimi.sukunimi@emeca.fi
y-tunnus 1648135-5

Ajankohtaista

suomeksiin Englishpå svenska

Maakärki

Pehmeään maapohjaan lyötävät paalut voidaan valuvaiheessa varustaa maakärjellä.  Maakarki emeca
Maakärki estää paalun alapään rikkoutumisen lyönnin aikana. Emeca-maakärjen avoimen rakenteen ansiosta valun aikana ei synny ilmataskuja.

Ensisijaisesti paalu kannattaa kuitenkin varustaa Emeca-kalliokärjellä. Maakärkipaaluihin voidaan työmaalla lisätä jälkiasennettava kalliokärki, jos maaperä osoittautuu ennakoitua kovemmaksi.


Tukivanne

Emeca-tukivanne vahvistaa paalun lyöntipäätä lyönnin aiheuttamia kuormia vastaan.
TukivanneTukivanne emeca asennetaan paaluun betonivalun yhteydessä 10 milliä paalun reunaviisteen alapuolelle. Paalutusluokassa I paalun yläpää varustetaan aina tukivanteella.Lyöntilevy

Emeca-lyöntilevy parantaa paalutustyön laatua, yksinkertaistaa jatkopaalujen lyömistä ja suojaaLyontilevy emeca jatkoksen lukituselimiä. Lyöntilevy kiinnitetään jatkokseen irtoamisen estävällä lukitussokalla. Lyöntilevyä on saatavilla AlSi- ja Nylon-materiaalivaihtoehtoina.Valutyökalut

Paneutumisemme paalutustyön koko ketjuun on tuottanut innovatiivisia välineratkaisuja sekä valamiseen että paalutukseen. Korkealaatuiset paalut valmistetaan Emeca-valutyökaluilla.
Olemme kehittäneet paalutehtaiden tarpeisiin jatkoksen valutyökalun, joka kiristää jatkoksen suoraan ja suorakulmaisesti paalun pituusakseliin nähden. Kehitystyömme tuloksena ovat syntyneet myös kalliokärjen valutyökalu, joka ohjaa kalliokärjen samansuuntaiseksi paalun akselin kanssa, sekä lyöntipään valutyökalu, joka taas varmistaa paalun pään suoruuden ja muotoilee paalun pään oikein.

Olemme aina valmiita räätälöimään uudenlaisia valutyökaluja kunkin asiakkaamme tarpeisiin.


Paalumuotistot

Emeca on suunnitellut monia paalumuotistoja ja osallistunut kokonaisten paalutehtaiden suunnitteluun. Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin suunnitellut ja toteutetut paalumuotit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Henkilökuntamme jatkuvasti päivitettävä tietotaito ja yli 20-vuotinen kokemus ovat aina käytettävissänne.