Emeca Oy
Hiljasentie 28 C
27710 Köyliö
P. 044 3006 783
etunimi.sukunimi@emeca.fi
y-tunnus 1648135-5

Ajankohtaista

suomeksiin Englishpå svenska

Laatu

Valmistamme tuotteemme pitkälle automatisoidussa, modernissa tehtaassamme tarkan sisäisen laadunvalvonnan alla. Olennaisena osana laadunvalvontaa ovat päivittäiset hitsausten koevedot kalibroiduilla tarkkuusmittalaitteilla. Lisäksi Emecalla on jatkuva laadunvalvontasopimus VTT:n kanssa.

Asiakkaalle toimitetut tuotteet ja niihin käytettyjen osien materiaalit voidaan tarvittaessa jäljittää eräkohtaisen numeroinnin perusteella.

Hitsaustyöt teemme EN ISO 17760-1:2006 -standardin vaatimusten mukaisesti. Raaka-ainetoimittajamme ovat tarkkaan valittuja, ja tuotteet valmistamme korkealuokkaisista ainestodistuksellisista teräksistä.

Emeca-tuotteet ovat todistetusti suomalaista huippulaatua!

YmpäristöInnofinlan emeca2009

Tuotekehityksessä tähtäämme uusien teknisten ratkaisujen löytämisen rinnalla luonnonvarojen, kuten energian ja raaka-aineiden, säästämiseen. Emme maalaa tuotteitamme emmekä käytä niissä ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Valmistuksessa ei synny ongelmajätettä, materiaalihukka on minimoitu ja mahdollisen hukan käytämme uudelleen. Kehittämämme Eco-Pack-pakkaus taas säästää merkittävästi pakkausmateriaalia.

Vuonna 2009 Emeca Oy:lle myönnettiin Inno Finland -kunniamaininta, jonka pääasiallisena kriteerinä oli juuri materiaali- ja energiatehokkuus.